Nya slag för Nynäshamns GK

Under vintern har Caligraph varit del av ett team som tagit fram en ny hemsida för  Nynäshamns Golfklubb – en klubb som satsar mycket på en personlig och nära relation till sina medlemmar. Ingela Tisén som är klubbchef på Nynäshamns GK ville ha en modern webbplats som har kundnyttan i fokus. Vi la därför ner mycket arbete på att klubbens olika målgrupper – medlemmar, gäster, företag och juniorer lätt skulle hitta den information som rör just dem.

“Det kändes riktigt bra att arbeta ihop med Julieta och Marzena, de förstod våra önskemål om att förnya vår digitala närvaro och vi har fått en ny hemsida som verkligen ger medlemmar och gäster det lilla extra. Jag är mycket nöjd och rekommenderar dem varmt vidare.”

Bakom Nynäshamns GK’s nya hemsida står ett team i tre delar.  Marzena Langsdale som stod för form och struktur och plockade i sin tur in Caligraph för att hjälpa till med projektledning och textproduktion. I teamet ingick också Systeam som stod för utveckling och verktyget DynoMaster.

[facebook_ilike]