Referenser

Genom våra kunder lär vi oss ständigt nya saker. Vi älskar att få ny kunskap om branscher vi inte jobbat i tidigare, vi upplever också att företag och organisationer mår bra av att ha oss på plats. Vi bidrar med ett utifrånperspektiv som är nyttigt för kunddialogen och den digitala utvecklingen.

 

Santander Consumer Bank: Webbredaktör & projektledare

När GE Money Bank blev en del av Santander Consumer Bank hjälpte Caligraph till med rebranding på både extern site och internetbank. Vislog  även ihop två siter – gemoneybank.se och santander.se till www.santanderconsumer.se. Dessutom har vi hjälpt till som testare, redaktör och byggt struktur i två stora interna projekt.

Jag hade förmånen att jobba med Julieta på Santander Consumer Bank. Vi tog in Julieta för att få hjälp med att migrera 2 bolagssiter (gemoneybank.se & santander.se) till en (santanderconsumer.se) under en extremt begränsad tid. Med hjälpa av Julieta lyckades vi göra det på 4 dagar. Julieta gick dessutom in i 2 av våra tunga projekt som ansvarig för redaktörstester samt strukturuppsättning. Julieta har en otroligt hög kompetens inom EPi 6 & 7, copy och användarvänlighet. Hon har genom sin person och kompetens agerat som en nyckelperson i vår organisation. Jag kan varmt rekommendera Julieta och hoppas få möjligheten att arbeta tillsammans med henne igen. Peter Leijonspjuth, chef digitala kanaler. 

 

Redpill Linpro: community manager

För Redpill Linpros räkning skriver vi blogginlägg, white papers och how-to-artiklar om ”all things Open Source” och jobbar effektivt och strukturerat med LinkedIn, Twitter, Instagram, Facebook och olika bloggverktyg. Ta gärna en titt på Redpill – speciellt då deras bloggsektion, de har antagligen något du kan dra nytta av. Uppdraget har förmedlats av Curious Mind.

Julieta has helped us in building our social/digital presence. Her role has been web editor, copywriter and content creator. A role which she has handled in a very professional and competent manner. Julieta is structured and self-motivated, she has extensive experience and is very easy to work with. For us it has been important to have a resource that can maintain a high production rate without loss of quality and this is exactly what we have found in Julieta. So it is easy to recommend her for most roles that exist around social/digital communication. Susannah Eriksson, Head of Digital Marketing & Communications at Redpill Linpro

 

GS-Facket: Projektledare & skribent

GS – Facket för skogs-, trä, och grafisk bransch har lanserat en ny och fräsch hemsida som är producerad i Episerver 7 som levererades av Meridium. Caligraph är lite extra stolt över deras nya webb eftersom vi var med i hela processen från upphandling, via projektledning till struktur och innehåll.

Julieta var ett oumbärligt stöd, både kunskapsmässigt och rent praktiskt, då vi tog fram vår nya webbplats. Hon är professionell, effektiv och gör ett gediget arbete. Utöver detta är hon väldigt trevlig att arbeta med. Mats Carlson, Kommunikatör GS-facket. 

 

ICA: Redaktör för ICA Student

Redaktör för lojalitetsprogrammet ICA Student. Producerat nyhetsbrev, hanterat sociala kanaler, lojalitetsprogram, tävlingar samt webbsida. Detta uppdrag har genomförts via Plink.

Julieta kom in och hjälpte oss med den digitala kommunikationen för lojalitetsprogrammet ICA Student. Hon tog sig an uppgiften med bravur och visade sig snabbt vara en trygg och samtidigt kreativ tillgång, med många nya idéer som kändes helt rätt för målgruppen. Julieta är pålitlig och proffsig och hon har alltid mottagarens upplevelse i åtanke i det hon gör. Jag kan varmt rekommendera henne för uppdrag som webbredaktör och digital projektledare. Lena Norberg, Redaktionschef, ICA

PEAB: Copywriter

Produktion av texter till www.peabbostad.se, Peabs säljstöd samt tryckmaterial så som säljbroschyrer, inredningsval och lägenhetsbeskrivningar. Uppdraget sker löpande vid behov. Detta uppdrag har genomförts via Plink.

MailDirect: Marknadsansvarig

Caligraph drev MailDirects marknadsarbete och ansvarar för att skapa en långsiktig marknadskommunikation, utgivningsplan samt producera material för nyhetsbrev, mässor, webbsida och broschyrer. Har även skrivit boken “Mer än bara nyhetsbrev – så lyckas du med din e-postmarknadsföring”.

 

GS-Facket: Skribent

Producerat artiklar för GS-Fackets medlemstidning om GS-fackets projekt i Bangkok, Thailand. Caligraph besökte en fabrik i Bangkok som är en av de arbetsplatser som är kopplade till projektet. På plats träffade vi fackligt förtroendevalda och anställda och genomförde intervjuer.

 

Cura apoteket: SEO-redaktör

Strukturerat upp www.curaapoteket.se, producerat texter samt optimerat siten för sökmotorer. Detta uppdrag har genomförts via Plink.

 

KnowIT: Webbredaktör

Webbredaktör för KnowIT’s projekt www.vardanalys.se. Detta uppdrag har genomförts via Plink.

 

Nordens Viltrehabilitering: Marknadsansvarig

Ansvarat för NVR’s kommunikationsarbete via webb och sociala medier och producerar även medlemstidningen.

 

Beridna Högvakten: Webbredaktör

Caligraph tar hand om Beridna Högvaktens digitala närvaro på webb och sociala medier.