Tjänster

Caligraph hjälper dig att öka din försäljning och synlighet. Och det gör vi genom att fungera som marknadsstrateger, webbredaktörer och projektledare av nya webbplatser. Vi kan också erbjuda copywriters, skribenter för webb, nyhetsbrev och tidning och e-postmarknadsförare.

 

Webbredaktör

Vi ser till och tar hand om dina webbplatser och intranät. En hemsida kräver tid och resurser. Man ska uppdatera nyheter, skriva nya texter, hitta bilder, optimera strukturen, uppdatera sociala mediekanaler och hitta nya sätt att göra budskap lockande och säljande.

På Caligraph hjälper vi dig att underhålla, uppdatera och förnya din webbplats. Vi vill helt enkelt göra din webbplats till din bästa säljare.

 

Copywriter, skribent, content manager

Vad du än vill kalla det – skribent, copywriter, content writer eller content manager så är jobbet ungefär detsamma – att skapa intressanta texter. En bra text kan få människor att köpa löparskor eller dyka upp på ett föräldramöte men en oinspirerad text får snabbt din läsare att googla semesterresor.

Caligraph producerar texter som blir lästa – oavsett om det är texter för webb, nyhetsbrev eller tryckmaterial.

 

Projektledning

Att beställa en ny webb eller intranät kräver teknisk kunskap, tid och vana att beställa IT-lösningar. Under ett projekt måste du svara på många frågor. Hur ska webben se ut? Vilka funktioner ska den ha? Vilken plattform, vilket språk, CMS eller open source?

Dessutom måste du driva besluten, hantera internpolitiken och svara på frågor från leverantören om exempelvis formgivning, servrar och licenser. Därför finns vi.

Caligraph driver projektet åt dig, svarar på frågor, ser till att hålla tider och håller koll på budget. Vi ställer krav mot byrån och utbildar din personal.

 

Spökskrivare

Har du en fascinerande historia att berätta? Sitter du på väldigt mycket kunskap om ett specifikt ämne eller skulle ditt företag eller organisation kunna ge ut en bok om er verksamhet? Att skriva och ge ut en bok som delas ut till potentiella eller nya kunder  kan vara mycket effektiv marknadsföring.

På Caligraph skriver vi boken åt dig och hjälper dessutom till med  hela processen från materialinsamling till tryck.

 

E-postmarknadsföring

Ett nyhetsbrev ska sticka ut, vara genomtänkt, välskrivet, erbjuda något mottagaren verkligen vill ha, skickas vid rätt tidpunkt och gärna erbjuda en liten extra godbit.

Är du osäker på hur det fungerar med nyhetsbrev? Kommer du inte på vad du ska skriva? Eller får du inte de resultat du förväntat dig? På Caligraph är vi vana att skapa nyhetsbrev som gör skillnad. Hör av dig så hjälps vi åt.