Medial och social profilering för de vilda djurens skull

Nordens Viltrehabilitering (NVR) är en organisation vars uppgift är att ta hand om och rehabilitera skadade, sjuka och föräldralösa vilda djur i Sverige. Ett stort och viktigt delmål är att skapa Stockholms Viltklinik som kommer att vara ett fullt utrustat djursjukhus med egna veterinärer och möjlighet att ta hand om skadade djur och fåglar.

För att uppnå detta behövde NVR stärka sin mediala profilering, bli synligare, mer digitala och framförallt göra det enkelt för besökare av webbplatsen att bli medlemmar eller skänka gåvor. Resultatet blev www.viltrehab.se. Arbetet har genomförts tillsammans med Jacob Landefjord på Xponent som har varit en otrolig tillgång i det tekniska arbetet. Webbplatsen är uppförd i WordPress med en betallösning mot Payson.

Caligraph producerar även föreningens medlemstidning som kommer ut två gånger per år.

 

[facebook_ilike]

One thought on “Medial och social profilering för de vilda djurens skull

Comments are closed.